Zijn er specifieke zorginstructies voor jullie zitmeubelen?

Zijn er specifieke zorginstructies voor jullie zitmeubelen?

Zijn er specifieke zorginstructies voor jullie zitmeubelen?
Wij hebben een groot assortiment wat niet altijd hetzelfde behandeld kan worden. Wij adviseren je graag hoe jij met jouw producten om kan gaan zodat jij hier het langste plezier van mag beleven!

Kunstleder
Kunstlederen barkrukken en eetkamerstoelen zijn natuurlijk goedkoper dan écht leer, maar doen zeker niet af aan kwaliteit of comfort!
Voor kunst lederen zitmeubelen hebben wij een leatherlook care kit welke de zorg voor jouw producten overneemt! Met deze set kun jij je PU leren zitmeubelen opfrissen, reinigen én verzorgen!
Wil jij de leatherlook care kit niet gebruiken maar wel onderhoud uitvoeren aan je zitmeubel? Gebruik dan een licht vochtige doek met eventueel wat groene zeep om vlekken te verwijderen. Zorg ervoor dat je deze weer goed droog wrijft!

Textiel
Onder textiel vallen diverse stoffen zoals chenille, microvezel, velvet, ribstof en teddy. Deze stoelen zijn van stof en hierdoor iets kwetsbaarder voor vlekken.
Voor het onderhoud van jouw stoffen zitmeubel hebben wij een textiel protector spray welke jij kan gebruiken om de stof te impregneren tegen vuil en vlekken!
Waar je bij een textiel protector spray op moet letten, is dat je voldoende ventileert. De spray is namelijk vlek werend en waterafstotend, wat inhoudt dat er chemicaliën in de spray zitten.
Wil jij geen textiel protector spray gebruiken maar wel onderhoud uitvoeren aan je zitmeubel? Gebruik dan een licht vochtige doek met eventueel wat groene zeep om vlekken te verwijderen. 
schoonmaken, vlekken verwijderen, impregneren, onderhoud, verzorgen, verzorging, onderhouden,

    • Related Articles

    • Zijn er specifieke zorginstructies voor jullie eettafels?

      Zijn er specifieke zorginstructies voor jullie eettafels? Wij hebben een groot assortiment wat niet altijd hetzelfde behandeld kan worden. Wij adviseren je graag hoe jij met jouw producten om kan gaan zodat jij hier het langste plezier van mag ...
    • Zijn er specifieke zorginstructies voor jullie tuinmeubelen?

      Zijn er specifieke zorginstructies voor jullie tuinmeubelen? Wij hebben een groot assortiment wat niet altijd hetzelfde behandeld kan worden. Wij adviseren je graag hoe jij met jouw producten om kan gaan zodat jij hier het langste plezier van mag ...
    • Wat zijn jullie voorwaarden voor een retour?

      Wat zijn jullie voorwaarden voor een retour? Een retourzending moet bij ons aan een aantal voorwaarden voldoen, wanneer jouw retourzending aan één of meerdere volwaarden niet voldoet, kunnen wij jouw retourzending niet accepteren. Hier kunnen geen ...
    • Wat zijn jullie duurzaamheidsinitiatieven?

      Wat zijn jullie duurzaamheidsinitiatieven? De belangrijkste pijler in ons bedrijf is duurzaam en milieuvriendelijk ondernemen! Om deze reden hebben wij een CO2 neutraal pand gebouwd naast de snelweg in Rosmalen. Dit pand is volledig energie- en ...
    • Kunnen jullie producten voor mij reserveren?

      Kunnen jullie producten voor mij reserveren? Helaas hebben wij geen mogelijkheid om producten te reserveren. Wij verkopen namelijk via diverse websites en platformen, waardoor de voorraad continu blijft wijzigen. Wanneer wij een product voor jou ...